Inspireret af www.milliondollarhomepage.com, hvor en englænder ville tjene til sine studier ved at sælge pixels med links på sin hjemmeside, forsøger jeg det samme for at give min datter muligheden for at vokse op i frisk luft i stedet for på det forurenede Østerbro i København (presser der sig en tåre på i øjenkrogen?).

Tør tårerne og tag en kiks - det er min kæreste, der truede med at blæse knoppen af mig, hvis jeg ikke kom på en idé i en fart... At det så ikke er en original idé er en anden snak. Og det er min kæreste der er pjattet med ren luft.

Kan man samtidig kombinere det med godgørende links og kunst, som jeg vil prøve på, bliver det jo helt smukt! Og jeg beholder hovedet.

Ovennævnte hjemmeside brugte dollars (behøver jeg fortælle, at der er udsolgt?) - en dollar per pixel - det er her blevet til tiere. Der er 1000 x 1000 pixels, i alt en rund million pixels, og de koster en tier stykket (nu har du måske forstået hvorfra min hjemmeside har sit navn?). Èn pixel kan man ikke rigtig bruge (se), så mindste køb er et felt på 10 x 10 pixels, så det bliver lige en tusse. Hvis du ikke når at få del i de sindssyge rabatter, der er til de 100 første (ok, der røg så forbindelsen til navnet).

Siden vil være oppe i minimum fem år - dvs. mindst til 15. december 2010.

Nogle synes måske det er hustler-agtigt, men det er ok! Bare det virker. Velkommen - ikke mindst til nye kunder...

VH


Jens Ulfeldt

info@10millioner.dk